Wie wint een dinerbon?

Vind jij of ben jij de nieuwe huurder van mijn ruimte in De Melkfabriek?

Ons leven is anders gelopen dan gedacht. En dan veranderen er ook werkzaken mee. Afgelopen jaar hebben we hard geklust in Kapelle om de praktijkruimte aan huis te realiseren. Inmiddels ben ik daar aan het werk met veel plezier en gemak. Nog wat details behoeven aandacht, maar werken gaat prima. Mijn praktijkruimte in De Melkfabriek is nu heel veel leeg en dat is niet de bedoeling. Daarom is mijn besluit gevallen om deze ruimte los te gaan laten, ik heb nu mijn eigen praktijk aan huis.

Gunstig aanbod!

Mijn ruimte in De Melkfabriek staat genoteerd om weer te verhuren. Je kunt mijn contract overnemen voor de resterende 5 jaar, onder gunstige voorwaarden. Omdat ik destijds gekozen heb voor 10 jaar huren heb ik ook 10% korting gekregen op de huurprijs. Die mag je overnemen! En dat is niet het enige!

Plezierig ondernemen

Je krijgt er werkplezier bij, is mijn ervaring! Er zitten veel voordelen aan het huren van een ruimte in De Melkfabriek.

  • De Melkfabriek is een prachtig pand: een A-locatie, en veel cliënten zeiden mij hoe fijn ze de plek vinden.
  • We hebben veel contact met elkaar als ondernemers, dus je zit niet alleen. Je kunt even kletsen, je hoofd leegmaken, samen eten.
  • Mijn ruimte is op de benedenverdieping, er komen veel mensen langslopen: potentiële klanten!
  • je hebt geen andere zakelijke kosten dan je huur. Geen post van gemeente of energiecontracten, of wat je maar verzinnen kunt. Dit is het gewoon. Huur is huur! (BTW aftrekbaar)
  • Je kunt de ruimte naar eigen inzicht indelen.

Waarom blijf ik niet gewoon? Ik ben er te weinig om het voor mij rendabel te houden qua investering. (Mijn plan is om flexibel te huren, dus op een andere manier te blijven.) Daarom dus mijn actie, om een nieuwe huurder te vinden. 

Actie!

Dus, help mee om de nieuwe huurder te vinden en ga voor een symbolisch bedrag uit eten bij het Ministerie van eten en drinken in Bergen op Zoom http://www.ministerie.eu.  73 euro, voor 2 personen! (ongeveer een tiende van de huurprijs inclusief BTW). Wil jij graag met je partner, familielid of vriend(in) uit eten? Vind dan of word dan de nieuwe huurder! Hoe kun je de bon krijgen? Like mijn FB-pagina, deel dit bericht en als iemand de tip van jou heeft, of je komt zelf door dit bericht, dan is de bon voor jou! SUCCES :).

CorineHotting