Therapie bij Driesnoer

AANBOD VAN DRIESNOER

Driesnoer biedt christelijke relatietherapie en andere therapie aan vanuit de praktijk aan huis te Kapelle, regio Zeeland.

Vanaf 2023 werk ik niet meer met losse sessies, maar is de therapie in trajecten! Dit geeft overzicht en duidelijkheid voor cliënten en voor mij.  

In therapie houd ik me bezig met verbinding en verdieping van relaties, en ik werk aan persoonlijke groei. Verbondenheid en autonomie zorgen voor een gelijkwaardige gezonde relatie, en hebben invloed op elkaar. Daarbij is mijn belangrijkste doel om jezelf vanuit het verleden te begrijpen en te groeien als persoon en zo ook samen.

Therapie bij Driesnoer

Wat heb je nodig aan therapie bij Driesnoer?

Denk je aan individuele therapie kijk dan bij STERK staan in je relatie – traject persoonlijke groei

Heb je relatieproblemen, kijk dan bij Relatietherapie-traject

Op die pagina’s kun je verder lezen of het bij jou of jullie past. En je ook aanmelden voor een eerste gesprek.

Er komt meer aan, in de vorm van een relatiegroeitraining, een aanvullende training Waardevol Verbinden over geloof in je relatie. En het relatiewerkboek is bijna klaar. Ontwikkelen kost tijd, ook voor mij 😉

Geen therapie, maar wel behoefte aan advies

Voor dit jaar (2023) heb ik besloten om ook te gaan inzetten op meer voorkomen van relatieproblemn. Juist in een setting waarin het goed gaat, kun je veel beter leren hoe het beter kan. Nieuw dit jaar is de komende Marriage Course, een cursus voor jonge vrouwen (18-25) over belangrijke thema’s. En stel jouw relatievraag of persoonlijke vraag, waarvoor ik een vlog kan maken!

Voor een vraag, stuur me een WhatsAppje: 0637226933

Met alle liefde, Corine Hotting