Relatie-inspiratiedag!

Wow, ik ben zo blij dat ik deze relatie-inspiratiedag mag geven. Dat ik mag gaan vieren dat Driesnoer 10 jaar bestaat en dan op zo’n geweldige manier! Jullie mogen erbij zijn! Het is fantastisch om aan een groep stellen tegelijkertijd zoveel waardevolle dingen te mogen delen over wat een christelijk huwelijk liefdevol en sterk maakt. Wat kun je verwachten op deze dag?

Even de feiten op een rijtje! De NIEUWE datum is 12 april 2024; locatie: De Levensbron in Goes, (Mansholtlaan 1) en de tijden. Inloop vanaf half 9. Start programma om 9 uur, afsluiting om 14 uur. Na afloop is er ook mogelijkheid voor een hapje/drankje en ontmoeting. Indien er behoefte is aan oppas, we zijn bezig met mogelijkheden. Bewust houden we rekening met de schooluren, zodat je daarmee niet in het gedrang hoeft te komen.

Wat houdt de relatie-inspiratiedag in?

In het programma van deze dag ga ik geloof en relatie verbinden, zoals ook de naam Driesnoer bedoeld is. We openen met elkaar de Bijbel. Daarna ga ik inhoudelijk in op drie delen met kennis en praktische relatie-oefeningen, afgewisseld met een koffiepauze en een lekkere lunch. Het programma is als volgt:

 • 8.30 – 9.00 u. Inloop met koffie/ thee
 • 9.00 – 9.15 u. Opening/ uitleg van de dag
 • 9.15 – 10.15 u. Eerste blok: Eerste liefde: hoe houd je die levend? Kern en oefening!
 • 10.15 – 10.45 u. Pauze: koffie/thee/iets lekkers
 • 10.45 – 11.45 u. Hartsverbinding: Elkaar ontmoeten van hart tot hart. Kern en oefening!
 • 11.45 – 12.30 u. Pauze: lunch
 • 12.30 – 13.30 u. Toekomstgericht leven: elke dag en voor Gods Koninkrijk. Kern en oefening!
 • 13.30 – 14.00 u. Speciale invulling (wordt op die dag bekend gemaakt)
 • 14.00 – 14.30 u Hapje/ drankje/ ontmoeting

Voor wie is deze relatie-inspiratiedag?

Zoals je hierboven leest in het programma, is het echt bedoeld om als stel met oefeningen aan de slag te gaan. Daarom zie ik het liefst jullie als stel op deze dag samen komen. Je hoeft verder niet met mij te hebben gewerkt, dat is geen voorwaarde. Het mag ook een dag zijn om zo aan je relatie te werken en verder zit daar geen verplichting in. Voel je vrij! Ook als je wel mij als therapeut hebt meegemaakt, ben je welkom. Het is een dag met onderwerpen die herkenbaar zijn, maar ook weer op een nieuwe manier naar jullie toe komen. Het moment van ontvangen, van de omgeving doet wat met je, waardoor je ontvankelijker wordt. Voel je dan ook welkom! Het kan zo zijn, dat je alleen wilt komen. Dan zul je de oefeningen als reflectieve momenten kunnen invullen. Dat je het meeneemt naar huis, om daar samen in gesprek te gaan. Dat is zeker ook mogelijk, maar wat minder compleet. Wat mij betreft, kijk of je je aangesproken voelt om te gaan, en kom dan!

Wat kost deze dag?

De kosten van deze dag zijn 75 euro per persoon, alles inbegrepen. Je krijgt drinken, lunch, en voor de dag alles wat je nodig hebt. En daarbij wil ik dat het een fijne, verzorgde dag wordt, dus daar ga ik alles voor geven.

Wil je je aanmelden?

  En ga hier door naar de betaling van de tickets voor deze dag!