Vraag een relatiegroeigesprek aan!

Voel je dat je er samen niet meer uitkomt en dat je wel een duwtje in de rug nodig hebt om nieuwe verbinding in je relatie te maken? Dan kun je best behoefte hebben aan een expert die jullie kan helpen. Vraag een gratis relatiegroeigesprek aan.

Aan je relatie werken, hoe doe je dat?

Je zult vast wat geprobeerd hebben, artikelen of boeken gelezen en samen hebben besproken, maar vaak is het toch lastig om een cirkel te doorbreken en nieuwe gewoonten aan te leren. En daarbij kun je ook diepere belemmeringen voelen bij jezelf of bij de ander, waardoor je niet verder komt. Het is een hele klus om te groeien in je relatie, dichter bij elkaar en dichter bij jezelf te komen.

Vraag een relatiegroeigesprek aan voor meer verbinding in je relatie

Ik help je graag die stap verder om weer en meer verbinding met elkaar te maken. In de ruim 10 jaar als relatietherapeut heb ik veel stellen geholpen. Ik weet wat werkt, ik durf ook die stap verder te gaan en dingen bespreekbaar te maken die je eigenlijk moeilijk vindt.

Vrijblijvend een relatiegroeigesprek!

Het kan zijn dat je gewoon es wil sparren over je relatie en dingen die je niet lekker zitten. Ik denk sowieso met je mee. Het kan ook zijn dat je al het idee hebt dat je samen in therapie wilt en dat je wilt kijken of je dat met mij wilt. Dat vind ik heel logisch, want je gaat niet zomaar naar een relatietherapeut toe. Een klik is essentieel voor een effectieve therapie, zeg ik vaak. 

Wil je me leren kennen en weten of ik je iets kan bieden en of het klikt. Om die reden heb ik een gratis relatiegroeigesprek, die ik twee of drie keer per maand aanbiedt, ter waarde van 120. In dat gesprek kijk ik naar hoe jullie met elkaar omgaan, naar jullie relatiegeschiedenis en persoonlijke levenservaring, en ook hoe jullie intimiteit met elkaar ervaren.

Hoe werkt dat dan?

Als je dit gesprek aanvraagt, krijg je een korte vragenlijst van mij toegestuurd, die je mag invullen. We plannen een afspraak in: online via Zoom, of een offline gesprek, om in te gaan op jullie situatie. Daarop bereid ik me aan de hand van jullie informatie voor en zo kunnen we samen goed het gesprek ingaan. Op deze manier krijg je van mij een paar tips die je kunt direct kunt toepassen in je relatie.  

Heb je hier behoefte aan om zo met elkaar te sparren? Vul dan je gegevens in en ik neem contact met je op!

Ja, ik wil graag zo’n relatiegroeigesprek!