Individuele therapie

unique

INDIVIDUELE THERAPIE

Driesnoer biedt individuele therapie, als je zoveel problemen ervaart, dat je de grip bent kwijtgeraakt op je leven. Je kunt het niet meer zelf oplossen. De aandacht in de gesprekken ligt dan bij jouw beleving van situaties in je jeugd, je relaties, je werk – de problemen die je ervaart. Met daarbij oog voor de relaties met anderen.

Kun je bij Driesnoer ook terecht voor jezelf, zonder anderen?

Ja, dat kan,

  • bij lastige emoties: onzekerheid en angsten, depressieve klachten, gevoelens van opgekropte boosheid, trauma.
  • bij jezelf overvragen: vermoeidheid, lusteloosheid, leegheid, geen nee kunnen zeggen, veel verantwoordelijkheidsgevoel, moeilijk kunnen loslaten
  • bij moeizame contacten: eenzaamheid, geen diepgaande contacten, onbegrip en gemis van steun
  • bij negatief denken en voelen over jezelf: minderwaardig, niet begrepen, in de steek gelaten, laag zelfbeeld
  • als je niet goed in je vel zit: je bent niet jezelf, je weet niet welke zin je leven heeft, je loopt vast, voelt je gevangen.
  • er spelen heftige gebeurtenissen: in je relatie, scheiding, huiselijk geweld, problemen in je thuissituatie, of waar dan ook, en dat maakt je van binnen kapot,
  • of van vroeger uit je jeugd: pesten, gezinsproblemen, verwaarlozing, slaan, schelden, misbruik 

Wat doe je tijdens individuele therapie?

In de therapie zoek ik naar waar de problemen vandaan komen. Wat zijn behoeften die in de knel zitten en hoe komt dat? Wat is nodig om uit situaties te komen, welk doel heb je voor ogen? Ook proberen we uit te zoeken waar het begonnen is. En dan kunnen we ook gericht de bron aanpakken en een doel voor ogen houden. Dan kom je dichter bij jezelf en verbeteren relaties met anderen om je heen. Ook kun je eerlijker zijn, en raak je beter afgestemd op je leven.

Ik zoek hulp voor mezelf! MELD JE  HIERONDER AAN!