Externe relaties

Externe relaties van Driesnoer

Onder externe relaties kun je veel verstaan. In de eerste plaats probeert Driesnoer op een goede manier relaties te bouwen met media. Dat is een grote investering en daarom wordt gekozen voor veelal reclame via internet. Dat vind je terug op de pagina van de externe campagne voor Driesnoer. Deze pagina is nauw verbonden aan Driesnoer. Het bijzondere is dat Driesnoer vooral gedragen wordt door mond-op-mond-reclame. Dat wil zeggen: tevreden mensen die goede hulp hebben gekregen via Driesnoer.

Daarnaast probeert Driesnoer ook te zorgen voor vermeldingen op andere websites. Omdat Driesnoer een christelijke oorsprong en achtergrond heeft, is Corine Hotting aangesloten bij de CVPPP en via christelijke zorgwebsite van Prolife. Wanneer je goede ervaringen hebt met Driesnoer, mag je natuurlijk altijd een beoordeling geven via deze link van Prolife: beoordeling via Ikzoekchristelijkehulp.nl.

Op een paar algemene websites is Driesnoer te vinden. Zoals via Zorgkaart Nederland. Ook hier kun je een beoordeling geven. Daarnaast is Driesnoer ook op de websites Allebedrijvenin en BergenopZoomonderneemt te vinden.

Driesnoer plaatst regelmatig advertenties op papier. Dat heeft voornamelijk te maken met relaties die er liggen met Vocaal ensemble Credo, het koor waar Corine Hotting zingt. En de school waar haar kinderen naar toe gaan. Mocht je ook graag een advertentie van Driesnoer geplaatst zien, neem dan contact op via driesnoer@gmail.com.

Externe relaties: hulpverlening EXTERNE RELATIES Driesnoer zoekt verbinding

Er zijn ook goede contacten met hulpverlenende instanties. De lijst hieronder is nog niet uitputtend, maar zal in de toekomst verder worden aangevuld. Er zijn ook contacten met een aantal personen, in een netwerk van kerken, de eigen kerkelijke gemeente en personen waarmee privé een goed contact ligt. Deze kunnen niet met naam worden genoemd, maar zij dragen Driesnoer mee. Waarvoor dank!

Huwelijk en problemen seksualiteit: Kostbaar Vaatwerk
Mooi initiatief (nog in opbouw) in opvang: Stichting Lot

Kurt Pijpers: psychomotorisch therapeut bij Praktijk Durv.