Contact!

Driesnoer – specialist in relaties

Zoek je hulp bij Driesnoer? Ik vind het belangrijk om niet alleen naar de problemen te kijken, maar ook naar de mensen om jou/jullie heen. Mijn specialisme is relatietherapie. Wat ik belangrijk vind is een goede sfeer, het onderkennen van krachtige kanten en leerpunten, en acceptatie van wat niet te veranderen is. En het goede in elkaar blijven zien en stimuleren. Door de toegankelijke manier van werken: empatisch, doelgericht, bedachtzaam, zijn al veel mensen geholpen. Heb jij ook hulp nodig?

014

Corine voor De Melkfabriek

CONTACT 

Er zijn verschillende contactmogelijkheden om contact op te nemen met Corine Hotting van Driesnoer.

Tel: 0637226933. (WhatsApp mag ook)
E-mail: driesnoer@gmail.com/ contact@driesnoer-verbindt.nl

Telefonisch ben ik lastig bereikbaar, omdat ik mijn gesprekken voer.
Ook vind ik het als ik in mijn gezin ben, belangrijk om daar met mijn aandacht te zijn. Voor een telefoontje maak ik dan ook meestal een afspraak. Daarom vind ik Whats’App heel bruikbaar. Ook bel ik snel terug na een voicemail-bericht. Je mag me ook e-mailen of het contactformulier gebruiken.

Ik vind het belangrijk om zo snel mogelijk hulp te bieden. Dat betekent dat ik als je hulp vraagt en contact zoekt, mijn best doe om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen. Het is extra service van Driesnoer om te doen wat mogelijk is, meer dan gewoon is. 

PRAKTIJKADRES

Cederlaan 15, 4421 BZ Kapelle

Driesnoer via GoogleMaps

Parkeergelegenheid is hier genoeg en gratis beschikbaar in de Parklaan.

Alleen vanwege de afbouwfase, en in uitzonderlijke gevallen, houd ik praktijk in de locatie waar ik ooit begon, op vrijdagmiddag. Daar gebruik ik vooral de ruimte van het Coachhuis, en soms ook de Hollandia in De Melkfabriek, in Bergen op Zoom. Let op: hier is het wel betaald parkeren.

PRAKTIJKGEGEVENS

KvK: 59194642
BTW-nr:
Bankrekening: NL88KNAB0259816507

MIJN WERKDAGEN

Momenteel werk ik op de volgende dagen

  • maandag: 9.00 u – 15.30 u.
  • dinsdagavond en/of donderdagavond 19.30 – 22.00 u.
  • vrijdag: 9.00 u – 18.00 u.
  • Meeste tijd in Kapelle, vrij-mi Bergen op Zoom

NEEM CONTACT OP VIA ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER!