Bedankt

Bedankt voor je bericht!

Het bericht is goed verstuurd en ook aangekomen in mijn mailbox. Ik merk vaak dat het een hele stap over de drempel was om dat te doen, daarom bedankt voor het eerste vertrouwen!

Hoe gaat het verder?

Om helderheid te geven: ik zie mijn mail dagelijks, maar soms kan ik niet direct reageren. Ik werk op dinsdag en vrijdag en zit meestal volaan in gesprek. De dagen die ik thuis benbedankt, maak ik tijd om belletjes en mailtjes te doen, en vanzelfsprekend gaat er ook tijd naar echtgenoot en kinderen. Het zou niet goed zijn om hen te vergeten, toch ;). Mijn eerste reactie is dat ik meestal binnen een paar dagen een mail terug stuur om een belafspraak te maken. Ik vind het altijd fijn om te bellen wanneer het beide uitkomt en er rust is. Ik baken mijn werktijden graag af, voor mijn eigen rust, en ik houd er ook niet van om stoorzender te zijn. Vandaar dat ik dat liever afstem.

Wat kun je daarna verwachten?

Ik probeer binnen twee weken na de aanmelding een eerste afspraak te plannen, waarin we met elkaar kennismaken. Dan praten we door over wat speelt en hoop ik daarin overzicht te krijgen. Ook hebben we het dan over het vervolg en het financiële stukje. Dat stemmen we met elkaar af. Die eerste afspraak is meestal in De Melkfabriek, maar kan ook thuis plaatsvinden in sommige gevallen. We kijken wat daarin het best haalbare is.

Ter voorbereiding

Om mij wat beter te leren kennen, kun je alvast wat blogs lezen op mijn website, of op zoek naar Driesnoer op Facebook. Zodra ik mijn relatiewerkboek afgeschreven heb, zal die ook op mijn website verschijnen. Ik hoop dat je de informatie vindt die je nodig hebt. Zo niet, vraag me er gerust om via de mail of app.

Nogmaals bedankt! We hopen elkaar snel te zien,

Hartelijke groet,

Corine Hotting,

Driesnoer  – specialist in relaties

Bruinevisstraat 32, Bergen op Zoom

contact@driesnoer-verbindt.nl / 0637226933