AANMELDEN?! Kom over de brug!

Wanneer kun je je aanmelden? 

Misschien aarzel je of vind je het ingewikkeld om hulp te vragen. Omdat je gewend bent alles zelf op te lossen. Of omdat je niet precies weet waarom je hulp vraagt, welke hulp je nodig hebt. Ik begrijp heel goed dat het lastig kan zijn. Je probeert er altijd eerst zelf uit te komen. Soms gaan klachten ook vanzelf over. Maar niet altijd. Vaak groeien serieuze problemen alleenAANMELDEN Kom over de brug maar groter door. Tot je het helemaal niet meer overziet. Het maakt niet uit met welke vraag je komt, je kunt je gewoon aanmelden. In het kennismakingsgesprek kunnen we doorspreken waar je mee zit en zoeken we doelen waaraan je zelf wilt werken.

De juiste plek?

Heb je hulp nodig en je weet niet of ik kan helpen? Je kunt je aanmelden en we maken een afspraak. Dan merken we in dat gesprek vanzelf of ik daarbij kan helpen of niet. Dit gesprek is zonder kosten en zonder verplichting voor vervolggesprekken. Ik gun je namelijk de vrijheid om te kiezen wat je wil. Voor mij is het belangrijkste signaal of je een klik hebt met elkaar. Zo ja, dan kan het gaan werken. Maar! je moet zelf bereid zijn om te werken aan verandering en ook durven kijken naar de pijnlijke plekken die er in je leven zijn. Maar, daar ben ik ook voor om je in te helpen.

De kosten zijn hoog…  

Je schrikt ervan. Jammer genoeg wordt veel therapie niet meer vergoed. Ik besef heel goed dat dit een drempel kan zijn, maar mijn motto is: hulp bieden waar nodig! Daarom maak ik met ieder afspraken om hulp mogelijk te maken. Bespreek het daarom gerust als je hier tegenaan loopt. Tegelijk wil ik ook benadrukken dat ik probeer om zo effectief mogelijk te werken; meestal zijn mensen kort in hulp, rond de 10-15 gesprekken. Ook is het mogelijk om gesprekken te spreiden. Maar bedenk dit goed: je investeert in praktische dingen, zoals je huis en je auto. Waarom dan niet in het meest waardevolle wat je hebt, jij als mens, je relatie en je gezin! Als alles uit elkaar valt, ben je nog veel meer kwijt, financieel en ook aan gebroken relaties en innerlijk. Daarom, laat je niet weerhouden door de kosten, en probeer het gewoon. Aanmelden is de eerste stap naar groei van jezelf en relaties.

Dus, kom over de brug!

Je kunt kijken of therapie bij Driesnoer wat voor je is: https://calendly.com/driesnoer/30min. Of stuur een appje naar 0637226933! Snel en simpel 🙂